Thedude

The Dude liker store prosjekter, små prosjekter, internasjonale prosjekter og selvfølgelig norske prosjekter. Han liker å lære nye ting og å oversette uforståelig stammespråk til menneskespråk.

The Dude er ikke så glad i beslutningsvegring, halvhjerta forsøk på å please alle, eller å manipulere folk til å kjøpe søppel. Han mener at hvis du har noe å fortelle noen, så bør The Dude hjelpe deg å fortelle om dette på en måte som tar alle på alvor - deg, kunden og The Dude.

The Dude fokuserer på 3D, interaktiv og web, men i og med at kundene hans som regel har behov utover disse områdene, har han alltid hjulpet til med all form for kommunikasjon. The Dude har bakgrunn fra, og erfaring med reklame og materiell i alle kanaler.

 
The Dude har fagfolk på idé, konsept og reklame i Norge og produksjonsstab i utlandet. Dermed kan han være både bra og billig uten å selge hyllevare.

 


Design - Nicolay B. Bergløff

Nicos gjør visuell gråstein til gull.
Med et medfødt talent av de sjeldne, sørger Nicolay for at den tristeste powerpoint fremstår som den lekreste visuelle fest.

+47 97033442
nicolay(at)thedude.no


Tekst - Marius B. Bergløff

Marius skriver det som skrives skal - men minst mulig av det.
Til tross for bakgrunn fra Westerdals kan nemlig Marius håndtere tekster av en viss lengde - men de blir alltid kortere - og mer presise.

+47 93024049
marius(at)thedude.no